Το DJ-blogs.com, την κοινότητά σας dj, το ραδιόφωνο, την δισκογραφική εταιρεία, το πρακτορείο κρατήσεων και το πρόγραμμα εκδηλώσεων

DJ DJs και εκείνοι που θέλουν να είναι DJ,

dj-blogs.com η κοινότητα dj για το dj σε όλο τον κόσμοΤώρα DJs από όλο τον κόσμο, από ερασιτέχνες έως επαγγελματίες, συναντώνται στο dj-blogs.com. Αυτή η κοινότητα dj σας παρέχει όλες τις πληροφορίες και τις δυνατότητες που θέλετε να δημοσιεύσετε, να προβάλλετε και να παρουσιάσετε τις μουσικές σας παραγωγές και να συμπεριληφθείτε στο πρακτορείο κρατήσεων dj-blogs.com. Οι συνδέσεις με όλους τους DJs πηγαίνουν σε όλο τον κόσμο και σας δίνουν την ευκαιρία να πετύχετε κάτι περισσότερο. Έχουμε επίσης ένα ραδιόφωνο web DJ όπου μπορείτε να παίξετε τη μουσική σας και να παρουσιάσετε τις νέες σας παραγωγές. Συνδεθείτε και ξεκινήστε στο DJ Basic Level, το οποίο είναι δωρεάν και θα παραμείνει ...

Το dj-blogs.com είναι η κοινότητα όπου μπορείτε να ξεκινήσετε. Συγχρονισμένο με το προφίλ σας, το οποίο είναι γεμάτο με τη μουσική σας ή τα blog σας και όλες τις πληροφορίες. Με φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή του DJ, μπορείτε να εκπροσωπείτε τον εαυτό σας όπως θέλετε. Οι θαυμαστές σας θα σας ακολουθήσουν και θα σας δώσουν μια φωνή για την κατάταξη του DJ στην κατηγορία της μουσικής ή του DJ για να κερδίσετε τη δική σας θέση στην κατάταξη. Είναι σημαντικό να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον προφίλ, ώστε το προφίλ σας και η μουσική και τα βίντεό σας να είναι πάντα ενημερωμένα για να έχετε περισσότερους οπαδούς να σας ακολουθήσουν. Αστείος, τρελός ή απλώς εντελώς τρελός - στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά αστεία βίντεο, φυσικά, μουσικά κλιπ. Εδώ μπορείτε να εφαρμόσετε τον εαυτό σας και να αποδείξετε το ύφος της μουσικής σας.

Αν έχετε δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη μουσική παραγωγή, μπορούμε να την δημοσιεύσουμε στην ετικέτα μας SPOK-Media Records και σας υποστηρίζουμε σε διαφημίσεις και στοχευμένη χρήση σε διάφορες πύλες πωλήσεων. Εγγραφείτε τώρα και εγγραφείτε! Εδώ ακολουθείτε το κουμπί εγγραφής:

 

 

dj-blogs.com έρχονται και να συνδεθείτε και να ανοίξετε το προφίλ dj για τη νέα σας ζωή dj

Αναφέρουμε τις τεχνολογικές ειδήσεις και παρέχουμε εκπαίδευση και πληροφορίες σχετικά με την επιλογή μουσικής και το σχεδιασμό των σετ DJ σας και σας δείχνουν πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ήχο καλύτερα, ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι ως DJ. Προσφέρουμε επίσης νέο και μεταχειρισμένο εξοπλισμό και πλήρη εξοπλισμό προς πώληση ή προς ενοικίαση. Αν ψάχνετε για κάτι ή θέλετε να πουλήσετε κάτι, το dj-blogs.com είναι η διεύθυνση σας. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε την τεχνική που θέλετε να πουλάτε εδώ. Οι DJs από όλο τον κόσμο φέρνουν εδώ τις ειδησεογραφικές επαφές και τις εμπειρίες τους και ανταλλάσσουν ιδέες.

Είναι πιθανό να μπορείτε να έχετε δικό σας ραδιοφωνικό σταθμό σε αυτή τη σελίδα στο προφίλ σας για να δημιουργήσετε τα δικά σας μουσικά προγράμματα.
Ο ιστότοπος είναι πολύγλωσσος, έτσι ώστε τα ιστολόγιά σας να μπορούν να προσφέρονται σε πολλές γλώσσες ή μπορούν εύκολα να μεταφραστούν για να μπορούν οι οπαδοί να φτάσουν ακόμα περισσότερους οπαδούς και χρήστες.

Ο ιστότοπος είναι ακόμα υπό κατασκευή, αλλά σύντομα είμαστε πλήρως συνδεδεμένοι και στη συνέχεια ξεκινάει! Τώρα δημιουργήστε το προφίλ σας και είστε ένας από τους πρώτους που διαφημίζετε εδώ ... Σηκώστε τα χέρια σας στον αέρα aaaannnndd !!! PARTYYY !!!